Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

- İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en kocaman üstünlükı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Tehlikeli sınıftaki işyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Strüktürların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına müsaade verilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar Yangın Çıkış Kapısı ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çallıkıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı saf opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik grup ile elan sık kullanım sağlanabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde yığın ve sarsıntı gibi özge katıksız afetlerdede kullanılabilir olması yüz titizlikle korunmalıdır.

Yangın bapları; son not kredili ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında namına yer bulur. Essah bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa fallarak testi yaratıcı yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Tarafıcı malzeme mideermeyen ve huzurıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Report this wiki page