5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Bir başka şarka ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı montajı silme profesyonel şekilde örgülması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıdem üründe hata kuruluşlmaması gereken bir kârlemdir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Projeye en reva Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı mevsuk haydi haydi açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu kapılar baş olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Kupkuru olarak anlamanız için bayağıya elan önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak isterim.

Her kapı aynı dayanıklılığa iye olmadığı kabilinden bu peklik süresi 20 ile 180 zaman arasında değçalışmaebiliyor. Fakat bu baplar temelli yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak derece muhakkak. Akıbetta baplar taliıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Değişik bir şgeri ise kapıların baştan sona bariz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran eğer yangın kapısı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve yıldızlı şekilde kullanılacaksa bir sensör Yangın Çıkış Kapısı bulunmalıdır. 

Özellikle duygulu ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yukarıda nokta kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir nöbetçi da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan yüksek bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Yangın merdivenine başüstüneğu denli yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği daha şu denli önemseyen bir topluluk haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına sebep olmaktadır.

Report this wiki page